Saira & Carles &…Jan

Facebook|Twitter|Pinterest|Back to top|

Regalonatura - Mar Herrero - Precioso reportaje. Con mucha naturalidad. Una tripita muy linda. Me ha gustado mucho la foto de los pies. Todo muy original. El fotógrafo un maestro. Enhorabuena

Saira - A l’igual que fa tres anyets amb les fotos de la nostra boda, donar-vos les gràcies per deixar-nos aquest record tan maco d’un moment tan especial per nosaltres! Ens agraden molt les fotos, tant aquestes que has seleccionat com moltes d’altres que també tenim. Ens ha encantat repetir amb vosaltres i esperem tornar a coincidir!!! També ens agradaria donar les gràcies als nostres amics per fer-nos aquest regal que ja sabien que ens agradaria molt!!!

Natan - Gràcies a vosaltres, Saira i Carles, per fer-nos comfiança…ens encanta ser fotògrafs de familia 🙂

Tu email nunca será publicado o compartido. Requerido *

*

*