SHARE
COMMENTS

Ens fan molta ilussiĂł les vostres paraules, parella, moltes grĂ cies a vosaltres per creure en la nostra manera de mirar i fer, us encantarĂ n la resta d’imatges, segur que si!!!
Una abraçada!!
Natan i Esther

NatĂ lia&Gerard

Unes fotos meravelloses, que demostren el vostre treball impecable no solament amb la cĂ mara sinĂł tambĂ© amb el tracte que hem rebut per part vostre, des de la primera entrevista, per conèixer-nos, fins al dia del nostre casament. Un dia en què els nervis estan a flor de pell. Sou capaços de fer que siguem naturals davant de la cĂ mara, ens treieu un somriure, una picada d’ullet o un gest molt nostre que fan tan especials les vostres fotos. GrĂ cies per saber treure el nostre millor costat per a les fotos d’un dia tan important.

De moment només hem vist aquesta petita selecció, que per descomptat, ens ha encantat i estem segurs que la resta serà encara millor. Ara sabem que tindrem unes fotos no només per recordar el nostre dia sinó per tornar a sentir les emocions d’aquells moments que tan ben heu sabut recollir amb el vostre objectiu.

BuenĂ­simas Natan, mi enhorabuena!

Eres un crack, así sin más!!! Bueno sois!!! Me encanta vuestro ojo, el color de vuestra fotografía, el dinamismo y la elegancia. Enhorabuena Natan y Esther.