SHARE
COMMENTS

Ens fan molta ilussió les vostres paraules, parella, moltes gràcies a vosaltres per creure en la nostra manera de mirar i fer, us encantaràn la resta d’imatges, segur que si!!!
Una abraçada!!
Natan i Esther

Unes fotos meravelloses, que demostren el vostre treball impecable no solament amb la càmara sinó també amb el tracte que hem rebut per part vostre, des de la primera entrevista, per conèixer-nos, fins al dia del nostre casament. Un dia en què els nervis estan a flor de pell. Sou capaços de fer que siguem naturals davant de la càmara, ens treieu un somriure, una picada d’ullet o un gest molt nostre que fan tan especials les vostres fotos. Gràcies per saber treure el nostre millor costat per a les fotos d’un dia tan important.

De moment només hem vist aquesta petita selecció, que per descomptat, ens ha encantat i estem segurs que la resta serà encara millor. Ara sabem que tindrem unes fotos no només per recordar el nostre dia sinó per tornar a sentir les emocions d’aquells moments que tan ben heu sabut recollir amb el vostre objectiu.

Buenísimas Natan, mi enhorabuena!

Eres un crack, así sin más!!! Bueno sois!!! Me encanta vuestro ojo, el color de vuestra fotografía, el dinamismo y la elegancia. Enhorabuena Natan y Esther.