undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

SHARE
COMMENTS

WOWWWWW….Estan preciosas las fotos!!! Enhorabuena!!que seais muy felices. Besitos!!

En fa molt feliços llegir aquestes paraules. No pretenem altre cosa que les parelles amb les que ens creuem tinguin el millor record possible.
Segur que l’àlbum us encanta.
Una abraçada!

Hola Esther i Natan, són unes fotografies espectaculars. No ens podem estar de mirar-les. Ja hem avisat a tots que facin una ullada al blog. Ens hem vist guapíssims i les fotografies realment artístiques. Quina rapidesa en penjar el preview!!!!! Dir-te que els nuvis estan encantats amb les fotos però que els invitats encara parlen de la fotografia del cor, encantats de debò. Hi va haver un cambrer que em va comentar que li havíen demanat idees originals per al casament d’una amiga. Han d’estar cansats de veure casaments però sembla que no ho va tenir del tot clar fins que va veure el resultat de la fotografia de grup!!!!

Recordem amb intensitat el dia del casament i la vostra ajuda en els moments de nervis van ser crucials. Mil gràcies. Quines ganes de veure la resta de fotografies!!!

Qué súper- original la foto de la familia formando un corazón… Me ha encantado!!!!!!!

ja,ja, gracias, Javier, aunque hace más de un año ya hice algo parecido ( http://www.natan.es/blog/2010/08/brigitte-sergi/ ) , en todo caso es una variante de algo que ya era original 🙂 .

Por fin una foto de grupo original!! 🙂

Genial idea la del corazón, estoy deseando ver el resto. Saludos!!

Muy alegres y con una luz increíble. Con ganas de ver más.
Como siempre, un gran trabajo. Enhorabuena.

Wow, deseando ver el resto… me encanta la del corazon humano!!!! sin duda, un recuerdo inolvidable para los novios. abrazos